Renault Express: dasboard renault express

Brandstof: Diesel

Mijn renault express heeft geen controlelampjes meer op zijn dasboard. Hiermee bedoel ik het lampje van de voorgloei-installatie, oliedruk, benzinemeter en het lampje van de handrem. Alles van de motor werkt. Hij gloeit nog steeds voor. De lampjes van pinker, lichten en mistlichten werken nog steeds. Waar moet ik dit probleem gaan zoeken? Ik heb al gekeken naar de stekker op het linkerbinnenspatbord maar hier is alles nog OK. Wie kan me helpen?
groeten,
Dennis

rustynail1

Geplaatst door rustynail1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Express? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Waarom weer opnieuw plaatsen je hebt er al een topic over waar je helaas niet op reageerd als er een antwoord is gegeven.

Hans

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...

rustynail1 (0), 15 jaar geleden

Ik heb hetgeen gedaan wat 8tje me heeft verteld. Helaas is dit zonder resultaat. Massakabels zijn in orde. Stekker aan het voorspatbord is niet geoxideerd, en geeft goed door.
Daarom dat ik nu een nieuw topic plaats. Misschien dat iemand me kan vertellen wat het anders kan zijn. Het is vervelend om zo met deze wagen te rijden.
Groeten,
Dennis

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Express of stel zelf een nieuwe vraag.