Renault Laguna: deurbekleding verwijderen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: cdi 1.9

Ik wil mijn deurslot repareren(lichtschakelaartje),maar weet niet goed hoe te beginnen met het verwijderen
van de deurbekleding.
Heeft er iemand een stappen plannetje om mij opweg te helpen?

skybolt

Geplaatst door skybolt (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

willem1 (0) PRO, 16 jaar geleden

heey

dopje uit handgreep om deur open te doen torks 30 er uit onder in het deur paneel zitten ook 2 torks schroeven
houder met de raamschakelaars er uit wippen (als het lv is) dan ku n je hem van onder af aan los trekken zit wel kit achter dus gaat misschien zwaar als het los hangt is het nog even stekker los maken en lampje onderin

skybolt (0), 16 jaar geleden

Willem bedankt ,was al begonnen met de drie torksschroeven maar kreeg verder geen beweging in de panels en was bang dat ik de boel zou beschadigen,ga dus morgen weer opnieuw proberen.
grtn rob

ARTHUR KOEMAN (0) PRO, 16 jaar geleden

als je al een probleem hebt om een bekledingpaneel los te halen ,begin dan beslist niet aan een slotmechanisme,dan heb je wel wat meer handigheid nodig.

skybolt (0), 16 jaar geleden

Voorzichtigheid heeft niets te maken met handigheid ,en waarom het wiel opnieuw uitvinden als er genoeg mensen zijn die je even opweg willen helpen.Slot is zonder schade gerepareerd dit door het gehele slot in te spuiten met WD 40 en het slot in alle mogenlijke standen te houden(slot zelf is inderdaad niet uit elkaar te halen)
Er zijn trouwens een heleboel mensen die roepen dat ze heel handig zijn en dan de boel verkl.ten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.