Renault Megane: deuren renault megane

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

mijn megane uit 2005 heb ik pas gekocht en nu zitten er, van wat ik gelezen heb op internet, sensoren in de deuren om te openen.
Alleen ik heb geen drukknopje op de handgrepen zelf. Is dit dan wel voor keyless entry?
En de auto zou ook moeten starten zonder de kaart in de kaartlezer te doen maar mijn kaart moet in de kaartlezer om te starten of als ik de kaart tegen de kaartlezer druk, dus plat er tegen aan dan kan ik wel starten. iemand een idee?

ikeblok

Geplaatst door ikeblok , lid sinds 10 jaar geleden

3 Reacties

Hans4040 PRO, 8 jaar geleden

Die informatie staat allemaal in het boekje..

abc PRO, 8 jaar geleden

als er geen drukknop in de klink zit is het geen keyless entry of starten

ikeblok, 8 jaar geleden

Ik heb in het boekje gekeken masr volgens het boekje zou je de auto moeten kunnen starten zonder de kaart in de kaartlezer te hoeven doen. Als de kaart maar in de zone bevindt. Als ik de kaart tegen de kartlezer hou kan ik wel starten zondrr dat de kaart er in zit. Tijdens het rijden kan de kaart er ook uit gehaald worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.