Renault Twingo: deurslot vervangen/inbraak schade herstellen.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1200

De twingo van onze dochter is opengebroken aan de bestuurderszijde. Gewoon met een schroevendraaier het slot geforceerd.
Ik heb nu van buitenaf even het slot (deel waar de sleutel in gaat dus) losgemaakt en verwijderd, en moet dit vervangen door een nieuwe.
Is dit een simpele klus om zelf te doen? heeft iemand een tekening van de deur/slot/slotplaat?
Ik ben redelijk handig, maar een technische tekening vind ik wel erg prettig. Ik kan gebruik maken van een 4 kolomsbrug,(hoef dus niet op mijn knieen in de sneeuw op straat te zitten) mijn vraag is dus ook gericht op de sleutelruimte voor de handen. Heb je kleine en zeer lenige handjes nodig om in beperkte ruimte te werken?
Johan

JHV

Geplaatst door JHV (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JHV (0), 14 jaar geleden

Was een krappe ruimte om in te werken, auto naar garage gebracht. Binnen een uur was het gerepareerd. Slotplaatje lag onder in de deur.
Ik had bij de renaultclub al wel een tekening gevonden en had gezien dat het wel een kleine werkruimte was. In kombinatie met de kou, want de brug kon ik niet gebruiken wegens verbouwing, leek me naar de garage gaan en laten doen een betere oplossing.
johan

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.