Renault Modus: dimlicht blijft branden

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine

Bij deze auto blijven de dimlichten branden, verder niets dus ook geen achterlichten e.d. Als ik de verlichting inschakel gaan ze ietsje feller branden. Heeft iemand een tip hierover, ga er maandag aan beginnen.

harlie

Geplaatst door harlie (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Modus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ferdinand (60), 8 jaar geleden

Zit er niet gewoon running daylights op deze modus.
ferry

abc (0) PRO, 8 jaar geleden

bedrading van de schakelaar goed controleren op een breuk vooral net na de stekkers van de kabels die van de licht schakelaar nar de ruitenwisser schakelaar loopt.

harlie (0) PRO, 8 jaar geleden

Ik ben niet helemaal duidelijk geweest, ook als de motor uit is blijven de lichten branden dus ze gaan helemaal niet meer uit.

abc (0) PRO, 8 jaar geleden

als je bij een modus de stekker van de licht schakelaar afhaalt blijven ze idd branden di is een soort beveiliging

harlie (0) PRO, 8 jaar geleden

Was even zoeken maar de oorzaak was het relais van het dimlicht, die was inwendig aan het smelten. Deze zit in de zekeringkast links onder de motorkap en hiervan staat geen uitleg in het boekje. Had het nummer op het relais even gegoogeld en in dit kost ongeveer 4 dollar in amerika maar niet te vinden bij een nederlands bedrijf. Daarom maar naar de dealer gebeld voor een nieuw relais (was benieuwd wat hij daar kost) en daar werd me doodleuk verteld; deze relais worden niet los geleverd, hiervoor moet je een complete zekeringkast kopen!!!! Heb maar een gebruikte gehaald voor €0,00 en alles werkt weer prima.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Modus of stel zelf een nieuwe vraag.