Renault Laguna: Distributie grand-tour 3.0 v6 24v automaat laguna 2

Bouwjaar: 2001

Weet iemand hoeveel werk het is om de distributie te vervangen.
Moet de motor uitgebouwd worden?

Bvd.

hofman

Geplaatst door hofman (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Motor hoeft er niet uit. En reken op 1 dag werk.Spanrollen ook vernieuwen en waterpomp goed controleren.

leo6506 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik heb een beschijving voor je met afbeeldingen ik kan die naar jet toe emailen als je mij een email adres geef. groetjes Leo

hofman (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb twee dealers gebeld en deze zeggen allebei dat de motor er uit moet,Dan schijnen de bougies ook makkelijker te bereiken te zijn,en als de waterpomp ook moet is dit ook makkelijker.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

natuurlijk is het makkelijker als de motor eruit is maar het kan als de motor er nog in ligt ook . ongeveer een dag werk met motor erin zoals ksie zei en ik denk meer als je de motor eruit haalt maar daaar heb ik geen ervaring mee

Sander10757 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij een laguna hoeft de motor er zeer zeker niet uit,ook niet voor de bougies.Bij een espace schrijven ze dat wel voor,maar dan nog is dat zeker niet nodig.De distributie v/d laguna is in 6 uur te doen.(excl waterpomp).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.