Renault Laguna: diverse kleine probleemjes vragen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2dci

Ik heb sinds kort een 2.2 dci automaat initiale.
Daarbij heb ik de volgende probleempjes:

De lichtsensor laat de lampen 's nachts niet aangaan. Is dit dmv de computer van de dealer aan/uit te zetten?

De handsfree functie op de deuren werkt niet, hij geeft wel aan dmv de zijknipperlichten te laten branden dat de funtie aanstaat. Maar bij de auto aankomen en weggaan gaan de deuren niet open en dicht. (bij het vast pakken van de grepen)

Bij de navigatie valt de kaart van het scherm, het scherm doet het gewoon, maar de kaart op de achtergrond word compleet zwart voor een aantal seconden om daarna door te gaan. Doet ie ook als je al een halfuur rijdt (ligt denk ik dus niet aan het laden van de kaart)

Safrane10698

Geplaatst door Safrane10698 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Cliodennis (0), 17 jaar geleden

De licht sensor kun je activeren en de-activeren, door 2x snel achterelkaar de lampen op de schakelaar aan en uit te zetten. je hoort dan een kort piepje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.