Renault Renault scenic: Dynamopoelie eraf gelopen

Bouwjaar: 1999

Een tweetal weken geleden is mijn dynamopoelie eraf gelopen. De ANWB erbij gehad, die het erg vreemd vond aangezien de poelie linksdraaiende schroefdraad heeft en dus normaal gesproken helemaal niet los kan komen (de draarichting zou er voor moeten zorgen dat ie alleen maar vaster komt te zitten, of door de schroefdraad heen gaat. De schroefdraad was echter nog helemaal goed (de riem ook. De Dealer (geen Renault) had dit nog nooit meegemaakt. De poelie is teruggeplaatst en nu zou het goed moeten zijn.
Toch zit het me niet lekker.

Iemand een idee hoe dit kan ?? (dynamo achteruit gedraaid ???)

Iemand ?

Geplaatst door

Noppesnada (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

wat voor motor ligt er in?

abc 0
badge

18 jaar

het is een 1.6 16V

Noppesnada 0

18 jaar

komt helaas vaker voor er zijn lose poelies te verkrijgen bij de dealer, het gevulkaniserende del in de poelie laat los je hebt geluk dat hij niet tussen de distributie is gelopen, nieuwe snaar en poelie en je bent weer op weg geholpen

edwin2583 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.