Renault Scenic: eindelijk van het hoge toerental af en wat nu!!??

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Na lang zoeken en wachten heb ik eindelijk de juiste stappen motor voor mijn scenic denk ik dan want ik ben nu wel van de hoge toeren af ! Maar het volgendeprobleem is dat de auto niet makkelijk start en ik gas moet bijgeven! waar kan ik dit verhelpen?? mvgr Iwan

eone

Geplaatst door eone (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak r (0) PRO, 17 jaar geleden

Als hij start loopt hij dan wel mooi stationair?

eone (0), 17 jaar geleden

Hoi sjaak smorgens de eerstse keer starten gaat moeizaam op benzine en op gas,Ik moet eerst gas bijgeven en dan gaat het wel weer. EErst loopt de auto heel hakkelend op zo'n laag toerental dat je het niet duidelijk kan zie welk toerental!daarnaloopt hij wel netjes tussen de 500 en 1000 i.pv. 60.00 voorheen(bij de oude stappenmotor!

sjaak r (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb je het gasklephuis ook schoongemaakt? En heb je het stappenmotortje wel afgesteld?
Ik trek het pennetje altijd een stukje uit en doe dan de stappenmotor er in dan voel je dat hij tegen het huis aan zit. Vervolgens 10 sec op contact en dan lopen ze meestal perfect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.