Renault Laguna: Electrinica spookt

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18i-16v

Hallo,

Mijn auto heeft een raar probleem met de electronica. Mijn lampje in de bestuurdersdeur brandt maar af en toe. Als het lichtje niet brandt, doet ook de verklikkerstem voor de lampen het niet. Tevens doet de regensensor het ook niet (de sensor is niet kapot maar in de intervalstand doet ie niets). Brandt het lampje wel, doet alles het normaal.
Als het lampje niet brandt, branden de lampjes van de andere deuren wel. Naar mijn idee heeft het iets te maken met een los contact. Het heeft volgens mij ook alleen te maken met de bestuurderskant.
Tevens ligt er iets los achter het dashbord (Op twee plaatsen. Helemaal links en ter hoogte van de asbak). Het lijkt wel of er een losse bout of zoiets op en neer rolt. Ik kan niets vinden wat het veroorzaakt. Je hoort ze niet altijd rollen. Hoor je ze niet, raar maar waar, dan brandt het lampje in de bestuurderskant wel en doet alles het normaal. Soort spookauto.
De meeste tijd brand het lampje niet. Zeer irritant, zeker omdat ik al twee keer met een lege accu heb gestaan doordat de verklikker dan niet werkt.
Iemand een idee/oplossing? Zou zeer welkom zijn.

Met vriendelijke groet,

John

Johnti

Geplaatst door Johnti (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Cor1822 (0) PRO, 16 jaar geleden

Los contact, slecht massacontact.

Zoekplaatje, eerst eens proberen die losse boel achter het dashboard te maken, kan daar dus ook zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.