Renault laguna: start met kaart dan wel dan niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Goedendag,
Sinds enkele dagen start mijn renault dan wel dan niet met kaart.
Als ik de kaart erin steek staat op de display "start"als ik erop druk gebeurd er niets ook als ik de kaart eruit haal en in doe gebeurd er niets.
Haal ik de kaart eruit en vergrendel de deuren met de kaart en haal dan de vergrendeling eraf en stop de kaart erin dan start die weer.
Verder rijd de auto als een trein en is alles prima.
Verder heb ik ook de tweede kaart geprobeerd hieree is dus hetzelfde dus aan de kaart zal het niet liggen, zelf denk ik ergens aan een contact die happert.
Maar ja als ik er verstand van had had ik hier niets geschreven.

Bedankt voor de adviezen die jullie mij kunnen geven.

Tevens zit er bij mij station rechtsachter een knopje achter in de bak gemonteerd net boven het rechter knipperlicht, zou dat iets kunnen betekenen of waar dient het voor ?????????

paul

paulus68

Geplaatst door paulus68 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Jeff5260 (0), 16 jaar geleden

Aangaande het knopje.

Heb je een trekhaak?

Zoja waarschijnlijk knopje voor of inschakelen mistlamp aanhanger of uitschakelen mistlamp auto als aanhanger aangekoppeld.

Groeten

MrRiP (0) PRO, 16 jaar geleden

zal wel op duiden dat je kaartlezer defect zal zijn deze kan je zo verwisselen met een zelfde auto (let wel op of hij wel of geen handfree heeft)

Lonnie (0) PRO, 16 jaar geleden

kaartlezer is heel waarschijnlijk, het kan ook een kwestie zijn van de kaart opnieuw inleren

Marcelllecram (0), 16 jaar geleden

Dit is standaard bij elke Laguna, om de 3 jaar dien je zo'n 200 euro te betalen voor een nieuwe kaart met alles erop en eraan. Zijn in ieder geval heeeel veel gevallen van bekend dat die dingen storingen geven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.