Renault Megane: electrische ramen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

Ik heb een megane uit 1996 1.6e gekocht, bij deze auto zijn helaas geen electrische ramen, maar nog van die draai ramen. ik kan nu een zet electrische ramen kopen via via, maar mijn vraag is: Is het uberhaubt mogenlijk om deze over te zetten naar mijn auto. en is dat moeilijk?

OlafStoelinga

Geplaatst door OlafStoelinga (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Maarten6801 (0) PRO, 18 jaar geleden

Alles kan, maar in dit geval moet je n bekwame monteur zijn om dit te realiseren. Er moet nieuwe bedrading aangelegd worden van de zekeringkast naar de portieren( dit is al n behoorlijk karwei), dan moet er bedrading in het portier gerealiseerd worden van de schakelaar om t raam te bedienen naar de raammotor, het hele raammechanisme moet vervangen worden. Al met al; alles is mogelijk, maar t is veel werk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.