Renault Clio: Electrische ramen Clio 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Aantal maanden geleden is in mijn Clio uit 1999 ingebroken, waarbij oa het raam aan de bestuurderskant is vernield. Schadeherstelbedrijf heeft vervolgens schade gerepareerd. Sindsdien is de electrische bediening van dat raam niet echt optimaal meer geweest. Openen en sluiten ging enigszins met een knal en ook was er een vertraging voordat er op het knopje werd gereageerd. Nu reageert het raam echter helemaal niet meer op het knopje. Aangezien ik niet echt behoefte heb aan discussie over het al dan niet stuk gaan ivm gedane reparatie is de vraag of dit voor een leek zelf te verhelpen zou zijn? Gaarne jullie advies.

thasentinel

Geplaatst door thasentinel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

met een beetje technisch inzicht en geen 2 linker handen is dit zelf wel te verhelpen,maar dan zul je eerst moeten onderzoeken waar het probleem inzit..

thasentinel (0), 14 jaar geleden

Probleem bleek uiteindelijk toch in een zekering te zitten, deze vervangen en toen reageerde het raam alweer. Voor het niet helemaal soepel lopen toch bij schadeherstelbedrijf geweest en zij hebben het laatste netjes opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.