Renault Espace: electrische storing

Bouwjaar: 2000

espace 2.0 16v 2000 benzine.
als de auto s,morgens gestard word,en zet de ruitenwissers aan,duurt het 10 minuten voor de wissers het doen,de centrale deurvergrendeling doet het soms wel soms niet(nieuwe batterijen erin)daschboardverlichting valt soms even weg,electrische ramen,en richtingaanwijzers werken soms niet.
wie heeft een idee.

bvdw

Geplaatst door bvdw (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Prof? Het probleem zit in een knooppunt voor de zekeringkast.

bvdw (0) PRO, 19 jaar geleden

henkie,kun je het beter uitleggen?anders mail me even.

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Er is een dikke voedingskabel die vlak voor de zekeringkast wordt opgesplitst. hier gaat het fout. Even het zwarte raam om de zekeringkast uitbouwen en je ziet het gauw genoeg. het zijn rode draden.

bvdw (0) PRO, 19 jaar geleden

ga klant maandag bellen voor afspraak,ik laat weten hoe het afloopt.

bram1420 (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo,henkie. er liggen twee dikke rode kabels die allebei voor de zekeringkast worden opgesplits.ik heb ze beide losgehaald,en doorgesoldeerd,maar geen resultaat.het duurt even,ong.10 min.
voordat de wissers,knipperlichten,en mistlampen het doen.
heb je nog meer idee?

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

massaprobleem ?

bvdw (0) PRO, 19 jaar geleden

platte computer bij rechter voetruimte defect.koste ong.500 euro.probleem opgelost.

webro (0) PRO, 19 jaar geleden

controleer eerst de accu spanning net na het starten moet boven de 12v liggen doet deze dzt niet doordat de accu onder de 9.3v zakt tijdens het starten zal de regeleinheid geen laadstroom doorgeven totdat de spanning van de dynamo deze bijgeregeld heeft het dynamolampje gaat niet branden is de spanning 12v de comp geeft het door aan de ass en alles begint weer te werken

gr

Aaagje (0), 19 jaar geleden

he paul, heeft er iemand ooit over nagedacht of dat wat jij hierboven beschrijft ook een oplossing is voor het uitvallen van het dashboard bij een kangoo?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.