Renault Espace: montage trekhaak

Bouwjaar: 1997

hallo
ik ben in het bezit gekomen van een tweedehands brink trekhaak met 13 polige stekker [geen afneembare kogel]het probleem is alleen dat ik er geen montage handleiding bij heb,bij de leverancier is niks te verkrijgen wie kan mij helpen.
bij voorbaat bedankt ed

ed.l

Geplaatst door ed.l (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

www.brink.nl of www.bosal.nl daar staan de handleidingen op, je kunt ze er ook uitprinten.

ed.l (0), 19 jaar geleden

hallo roel
bedankt voor je snelle reactie, ik ben op beide sites geweest maar ik kan niks vinden om te downloaden

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Moet kunnen, ik zal eens kijken.

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

http://www.catalogue.bosal.com/pages/tow...

en dan op het steeksleuteltje klikken
dan krijg je een pdf file die opent de pc met Adobe Acrobat reader

ed.l (0), 19 jaar geleden

hallo roel
het is me nu wel gelukt,weet je ook misschien of er ergens een schema is voor de bedrading aan te sluiten,ik heb er n.l een kabel bij van ongeveer 5 mtr die moet naar de computer voor in de auto ,maar ik heb ook een steek zekering van 10 amp en een zekering van maar liefst 60 amp, of wijst zich dit vanzelf als ik de computer open maak.ik hoop weer van je te horen
vr gr ed lenstra

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Komt niet in de computer. De 10A zekering komt in de zekeringkast onder de rechter vloermat en is voor het mistachterlicht.

De kabel trek je door naar voren en moet uitkomen in de zekeringkast achter de accu (de accu moet er ff uit). Daar zit een stekker en daar past de stekker van jouw kabelset zo in. De 2dikke draden (1 stekker) klik je vast in de rail voor de maxi zekeringen en dan weet jij wel waar die 60A zekering in komt.

ed.l (0), 19 jaar geleden

oke bedankt ik ga het proberen te monteren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.