Renault Clio: electrische storingen Clio 1.4 16v Bj2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

Hallo, Ik ben nu echt hopeloos!!
Ik heb sinds 1 jaar en 2 maanden een renault clio uit 2002.
Vanaf het begin had ik al het probleem dat tijdens het rijden inneens het lampje ging branden van electrische storing en dat hij zichzelf uitschakelt( de noodloop). Na opnieuw starten kon ik als ik geluk had wel gewoon weg rijden. Na een half jaar gehannes bij de garage zou het de sleutel zijn. Het probleem leek idd opgelost tot +- 2 maanden geleden.

Hij heeft het nu vrijwel gelijk in het begin net nadat ik ben weg gereden paar 100 meter dat dat oranje lampje gaat branden en dat hij uitvalt maar ook nu gaat het lampje branden van motormanagement en het is ook niet elke keer. Als hij rijdt is er verder niks aan op te merken.
Ben er weer mee terug gegaan naar de renault garage en nu was het een gaskabel (volgens boordcomputer) wat me 130 euro heeft gekost maar 1 week verder had hij het weer terug en het lijkt nu steeds erger te worden.
Dus ik weet het niet meer en de renault garage blijft me alsmaar rekeningen geven van dingen die ze vervangen hebben omdat de boordcomputer dit aangeeft maar ik denk dat het em in de bedrading zit omdat het telkens weer wat anders is want afgelopen maandag na mn werk wilde hij niet meer starten, accu was niet leeg want dat lampje was groen maar de auto gaf wel het accu lampje aan, met de startkabels gestart en naar huis kunnen rijden.
Gisteren wilde ik em proberen (kan pas maandag naar de garage) en toen starte die weer niet nu net weer met startkabels aangezwierd maar het rare is als ik em dan uitzet en weer aan doet tie het wel. Het motermanagement lampje blijft wel branden.

AJB wie weet wat dit zou kunnen zijn zodat ik eens naar een andere garage zou kunnen gaan daarmee!!!
Alvast bedankt!

jupiler666

Geplaatst door jupiler666 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

AS1 (105), 16 jaar geleden

controleer eens massaverbindingen en laadspanning

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.