Renault Twingo: Electronica

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16v

Wie kan mij helpen. Het gaat om een renault twingo 16v 2002.Bij warme motor slaat deze soms af,en kan gewoon weer gestart worden.Lampje brandt van brandstof.Na de storing meten krijg ik de code P0001,dat geeft aan Brandstofvolume regelaar circuit onderbroken.Zit deze naast de radiator als het contact uit staat als deze storing er is.dan tikt deze .Wie heeft de oplossing Rob.

robert1947

Geplaatst door robert1947 (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 11 jaar geleden

Het zou me verbazen als het genoemde onderdeel op deze motor zit.
Volgens mij is dit een gewone lage-druk inspuiting.

Waar lees je mee uit?

robert1947 (0) PRO, 11 jaar geleden

beste Oldford,hij is uitgelezen met maxi scan MS509,als destoring er in zit.Dan zit er naast de radiator een zwarte box en daarop de benzine leidingen plus een stekker,als het contact uit staat dan hoor je daarin tikken. als je weer start is het tikken weg. Ik hoop dat dit duidelijker is. Robert

kaleido 1 (1620) PRO, 11 jaar geleden

Wat jij hoort tikken is het klepje van je aktief koolstoffilter , wat benzinedampen afvoert.

robert1947 (0) PRO, 11 jaar geleden

Probleem twingo is opgelost,want er was ook storing in de radio deze stopte ermee en dan wilde die weer spelen. Andere radio geplaatst, storing is weg. Robert bedankt allemaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.