Renault Megane: Elektra probleem Scenic, help!

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6e

Beste experts,

Ik heb sinds het weekend een probleem, nogal. Ik denk dat het met vocht te maken heeft, maar kan niks vinden.

De auto start gewoon normaal. Nu heb ik sinds dit weekend opeens tijdens het rijden de bekende fluittoon over de speakers. Gebeurt niet altijd, maar ALS het gebeurt, en ik zet de auto neer, kontakt uit draai dan werkt dat alles dus niet meer!

Dus de auto rijdt maar als ik dat fluittoontje hoor en zo gauw ik hem uit zet is het gebeurd. Niets werkt dan ook nog, de cv niet, startblokkering, verlichting, open dak, verzin het maar, alles staat zonder stroom. Probeer ik het een uur later, is er niets aan de hand! Heb alle zekeringen wel nagekeken, maar die zijn natuurlijk gewoon in orde.

Weet iemand wat dit kan zijn, waar het aan kan liggen? Ik ben ten einde raad en sta straks dus ergens stil.

vegadesigns

Geplaatst door vegadesigns (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 15 jaar geleden

accu polen schoon en goed vast maken om te beginnen

vegadesigns (0), 15 jaar geleden

Thanks voor je antwoord, kan nooit in één keer alles vertellen, maar heb dat al gechecked, evenals de aardestrip in het motorcompartiment en de accuaansluitingen daar. Accu zit onder de bijrijderstoel en was brandschoon, zat ook gewoon goed vast.

CARS&MOTORS (0) PRO, 15 jaar geleden

contact slot??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.