Renault Megane: elektriche ramen renault megane type 2

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

elek raam links voor gaat open maar niet dicht schakelaar omhoog of omlaag raam gaat alleen open met de afstandbediening (kaart) gaat hij wel dicht na demontage accu werkt het ook niet meer met de kaart

raam rechts voor werkt helemaal niet

ramen links en rechts achter doen het gewoon

al gedaan

stekkers schakelaars omgeruild situatie blijft het zelfde

raammotor draaid maar een kant op maak niet uit of je de schakelaar bediend open of dicht hij gaat alleen los

wie weet raad

thanks

franky78

Geplaatst door franky78 PRO , lid sinds 10 jaar geleden

7 Reacties

jan4911 PRO, 10 jaar geleden

zou de schakelaars voor een doormeten, waarschijnlijk 1 defect

franky78 PRO, 10 jaar geleden

dat dacht ik dus ook dus de werkende schakelaars van de achterpotieren gepakt die aangesloten op voor probleem blijft het zelfde wel naar bendeden niet omhoog

jan4911 PRO, 10 jaar geleden

moet toch ergens een massa missen op de motor en die komen van de schakelaars. misschien een kabelbreuk of slecht contact in de stijl. Wij hebben dit al verschillende keren gehad en was telkens schakelaar. dan wordt het doormeten van de kabels

WvdW PRO, 10 jaar geleden

In veel van dit soort gevallen is het toch de motor die het probleem veroorzaakt.

franky78 PRO, 10 jaar geleden

ik ondertussen gezien dat de motor water heeft gehapt is het mogelijk om de achter motoren te wisselen met voor puur ff voor een test of het daar aan kan liggen want de motoren zijn niet echt goedkoop :)

stiertje PRO, 10 jaar geleden

bijna zeker dat het kleine rekeneenheidje wat op de motor geschroeft zit (met een torx schroefje) kapot is.....even op de sloop kijken voor rekeneenheid , deze zijn hier niet los leverbaar , maar in engeland wel.

WvdW PRO, 10 jaar geleden

Klopt, die zijn hier niet los te leveren daarom vernieuwen we veel ruithemechanismen. Als je wel eens van een scenic een kapotte kabel hebt en een mechanisme vernieuwd schroef dan altijd dit rekeneenheidje los voor je de boel weggooid. Heb er een aantal over op het werk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.