Renault Megane: renault megane 1.6e sedan

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

waarschijnlijk iets met de ventilator. Als we de auto al starten begint er om de ongeveer 20 seconden een hard geluid. Alsof er een klep dicht valt die op de een of andere manier ergens klem zit of zo en dan dicht slaat. dit zit links voor onder het dashbord waarschijnlijk of helemaal achter door onder de motor klap. Ik heb het geluid laatst uitgekregen door de ventilator op de hoogste stand te zetten en toen was het weg. na de auto weer gestart te hebben was het er ook weer. het knopje om de lucht van binnen te ventileren gaat ook niet meer uit sinds het probleem en je hoort het motortje zeg maar lopen ook als je de blazer helemaal uit zet.

mvg linda

linda.benny

Geplaatst door linda.benny , lid sinds 10 jaar geleden

1 Reactie

RPJdeWeert, 10 jaar geleden

Je recirculatieklep is kapot. Zoek hier eens op recirculatieklep, of op het meganeclub forum, en je vind alle antwoorden die je zoekt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.