Renault Laguna: elektrische storing???

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 CDI

Vanmorgen een raar fenomeen; open portier steek de kaart in de kaartlezer zodat de elektrische installatie opstart dus nog niet gestart, stap netjes uit om de ramen aan de buitenzijde droog te wissen, wil weer in stappen en wat denk je...Portieren niet meer open te krijgen, moest uit de reserve kaart de noodsleutel halen om de portier te openen. Wat zou dit kunnen zijn???

egerrits

Geplaatst door egerrits (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ejnn (0), 17 jaar geleden

Ben je in het bezit van een handsfree kaart, waarbij je de deuren open doet, sleutel in de auto achter laat en de auto ziet de sleutel niet meer en poef alle deuren dicht. Dit zou een mogelijkheid kunnen zijn. Trouwens laat ik mijn sleutels niet achter in mijn auto, je weet maar nooit wat er gebeurd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.