Renault Espace: Espace 2.0 16V hoog co stationair

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,0 16V

Hallo

Wij hebben hier een espace staan met een 2.0 16v motor er is gas ingebouwd maar nu is een jaar geleden een andere motor gezet alleen sinds dien is de co te hoog stationair en de lamba is dan 0,966 ongeveer als we hem uitlezen zien we ook dat de lamba niet schommelt dus nieuwe ingezet alleen veranderde er niks wij hebben wel gezien dat de nokkenas positie sensor aansluiting stuk was dus die hbeben wij gesoldeerd en wij merkte geen verschil hij heeft toen een 10minuten goed gelopen en daarna was het weer over.

Iemand een idee wat het probleem kan zijn op toeren is gas en benzine PERFECT allen stationair doet de lamba niks


Met vriendelijke groeten

Autobedrijf de Boorder

Ab de Boorder

Geplaatst door Ab de Boorder (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ab de Boorder (0) PRO, 16 jaar geleden

We hebben het gevonden we hebben alle sensoren nog een x los gehad en alles nagemeten! alles was goed!
Maar liep nog steeds niet goed. Toen hebben we via de uitlees zooi de computer zichzelf opnieuw laten inleren en tot nu toe doet ie het goed:).

Gr autobedrijf de bOorder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.