Renault espace: Espace V6 automatic 1998: transmissie

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: V6

Zonder duidelijke reden en zonder regelmaat schiet de automatische transmissie terug naar de 3e versnelling en schakelt daarna niet meer. Motor uitzetten -electronica resetten- en weer starten biedt meestal soulaas. Probleem ontstaat vaak bij een snelheid van 75 - 80 km/u. Uitlezen van de computer biedt geen oplossing. De transmissie is 20.000 km geleden vervangen door een gereviseerde. Auto heeft nu 130.000 km op de teller.
Wie herkent dit en/of heeft een oplossing?

TSL

Geplaatst door TSL (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

als ie terug gaat naar 3 en niet meer schakeld staat ie in noodloop en zou er ook en storing aan wezig moeten zijn in de computer evt naar de garage rijden als ie in zijn 3 staat en niet uitzetten zodat er wellicht iets uit te lezen is

TSL (0), 15 jaar geleden

Dank voor jouw suggestie. Boordcomputer is al 2x uitgelezen door 2 verschillende Renaultgarages, echter op moment dat ie niet (meer) in die noodloop stond. Geen concrete storing gevonden.

AS1 (105), 15 jaar geleden

[quote=TSL]Dank voor jouw suggestie. Boordcomputer is al 2x uitgelezen door 2 verschillende Renaultgarages, echter op moment dat ie niet (meer) in die noodloop stond. Geen concrete storing gevonden.[/quote]
dan zul je toch de tip van abc moeten volgen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.