Renault Espace: Lpg g3 espace

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 16v

Heb het volgende probleem met mijn Espace 2.0 16v uit 2001: bij constante snelheid (cruise control) wil de motor na enkele minuten terugschakelen van lpg naar benzine. Heb al wat rondgevraagd en waarschijnlijk ligt dit aan de lambda sonde of is er een probleem met de lpg computer (slechte aarde). Iemand een (ander) idee en hoe is het een en ander uit te sluiten, dan wel op te lossen. Het betreft een Eurogas installatie waarbij het gas niet direct ingespoten wordt en de auto heeft zo'n 210.000 km gelopen. Kop is bij 192.000 km gereviseerd.
Bij voorbaat dank voor je antwoord.

peul

Geplaatst door peul (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

willyvan (5) PRO, 15 jaar geleden

blijft het gaslampje dan groen branden?????????of gat het lampje uit?????// maar hoogstwarschijnlijk zal gascomputer stuk zijn ,ka ik evt voor je controleren heb zowel renault test apperatuur en ook van lpg

peul (0), 15 jaar geleden

Lampje gaat langzaam rood knipperen. Als ik dan gas bij geef, wordt het lampje weer groen, doe ik dat niet, dan schakelt het systeem over op benzine en gaat het lampje rood branden. Ik moet dan de keuzeschakelaar in de neutraalstand zetten en vervolgens weer op lpg. Hierna schakelt het systeem (na enige tijd) weer terug op lpg.

willyvan (5) PRO, 15 jaar geleden

Dan Is Er Ergens Iets Fout Verkeerd Lamda Spanning Of Te Veel Uitstoot Moet Je Echt Uitlezen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.