Renault Espace: Renault Espace start niet na parkeren

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

Ik heb de volgende problemen:

1. Als ik de auto ergens parkeer (bijv. na een lange rit op een snelweg) en ik wil daarna weer starten, gaan alle lampjes op het dashboard branden, maar hij start niet. Ook na het loshalen van de accu en daarna weer proberen wil ook niet. De auto staat dan op slot (centrale vergrendeling) en de sleutel is uit het contact. Nu heb ik ontdekt, dat de reserve sleutel wel wilde, de laatste keer dat ik het probleem had. In beide sleutels zijn nieuwe batterijen gekomen. Kan het zijn dat de storing veroorzaakt wordt door de sleutel?

2. Bij het draaien, van het stuur naar links, hoor ik rechtsvoor (voorwiel passagier voorin) een vreemd 'gekraak'. Kan dit de homokoneet zijn? Tijdens het rijden niet last van (nog). Of is het de stuurlager?

3. Bij welke kilometerstand dient de distributieriem vervangen te worden?

Hij is vervangen bij deze auto bij 94.400 km. Hij staat nu op 148.200 km.

max7580

Geplaatst door max7580 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

biged1971 (0) PRO, 15 jaar geleden

de snaar gaat om de 5 jaar of 120.000 km wat het eerste komt.
gaat de motor wel rond maar slaat hij niet aan? dan een bdp sensor vervangen incl. stekkertje.
blijft er een rood letje branden(knipperen) op je dashboard dan is het je start onderbrekking .

geluiden zijn moeilijk te beoordelen op afstand

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.