Renault Grand Scenic: extra garantie

Bouwjaar: 2004

In juni dit jaar heb ik een Renault Scenic 1.5DCI gekocht met twee jaar garantie. Onlangs stuurde Renault een bericht dat deze garantie met 2 jaar verlengd kan worden mits betaling van 1.075 euro. Is het aangeraden deze garantie te nemen of is Renault betrouwbaar genoeg de eerste 100.000 km. We doen +-25.000 km/jaar.

Fietser

Geplaatst door Fietser (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


lijkt me niet,

beter is de auto weer in te ruilen als het garantie temijn is afgelopen.
zo ben je mooi ingedekt tegen de verrassingen die gaan komen en houden ze de klant altijd mobiel.

dus kun je die 1.075 euro mooi gebruiken bij evt, inruil later.

overgens vind ik dit een rare regeling je zou dan kunnen denken dat ze hun eigen fabrikaat willen indekken over de klant z'n rug...!

toch...

nou lekker dan.


paul,

Dimi2253 (0), 19 jaar geleden

Als Renault mij dat 6 jaar geleden had voorgesteld, dan had ik mij veel geld en miserie kunnen uitsparen!

RPC (0), 19 jaar geleden

Tja, betrouwbaar genoeg? In de Autoweek van vorige week staat een enquete, en na het lezen daarvan heb je die 1075 Euro er wel voor over, als je natuurlijk langer dan 2 jaar wil blijven rjden. De betrouwbaarheid van Renault is mager en de dealers worden al niet veel beter beoordeeld, dus coulance hoef je niet op te rekenen. Ook Renault Nederland is niet de meest klantvriendelijke organisatie. En ik kan het weten na ruim 3 drie jaar en vele dealerbezoeken ben ik ben dat ik (toen) totaal drie jaar garantie had. Om je recht te krijgen moet je dan ook nog heel sterk in je schoenen staan. Dus Renault: emotioneel een prima keus (design, uitrusting,comfort) maar reeel (betrouwbaarheid, dealers) een drama!

erik2855 (0), 19 jaar geleden

Hoi Luc,
Dit bedrag lijkt mij té hoog. als je op Renault.nl kijkt, kun je precies uitrekenen hoeveel de Garantie Plus kost. In jouw geval is dat 350 euro voor 2 jr. extra en max. 60.000 km. en 575 euro voor 2 jr. extra en max. 100.000 km. Ik snap dus niet hoe men op die 1075 euro uitkomt!

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Geld mooi in je zak houden!

Fietser (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor de reacties. Ik heb besloten de extra garantie niet te nemen. Voorlopig ben ik nog heel tevreden over mijn Renault.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.