Renault Twingo: fm sleutel

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

af en toe werkt de afstandbediening niet ,pas als je de deur open hebt (met de sleutel in het deurslot)reageert die wel op de sleutel ,batterijen zijn goed en heeft het met beide sleutels.
het rare is dat de deur echt open moet zijn want als je de sleutel via een open raam binnen de auto houd reageert hij ook niet.iemand een idee

abc

Geplaatst door abc (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

In 1e instantie denk ik aan een defect in de decoder. Zijn er ook accesoires ingebouwd mbt het portierkontakt? Zoals een afstandbediening, vertraging binnenverlichting.

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

er is niks achter af ingebouwd alles is standaard ook de radio ,denk ook de decoder ga na het weekend eens aan het meten .eerst nog even een schema zoeken.

ksie (0) PRO, 17 jaar geleden

Ontanger bij binnenspiegel controleren en evt contacten schoonmaken.Maakt de sleutel open en controleer of dat er geen los contact zit op de print of sensor in de sleutel.

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

is een fm systeem en de antenne zit in de contact ring.

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

nieuwe decoder gemonteerd en probleem is opgelost.alleen als je een decoder besteld dan moet je volgens dialogycs ook een contactring bestellen maar met de nieuwe contact ring werkt de cpv helemaal niet?heb de oude dus maar laten zitten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.