Renault Kangoo: foutcode

Bouwjaar: 1998

Bij bovenstaande auto het volgende probleem: de volgende foutcode wordt weergegeven: 66 circuit opnamesensor injector #1/pomp. Leuk, maar verstuiver nummer 1 heeft geen sensor, of wordt de sensor van verstuiver 3 bedoeld. Wie weet wat hier precies bedoeld wordt, hoe ik het kan meten en nog belangrijker hoe kan ik het oplossen! Alvast bedankt voor het meedenken. Vr. gr. Maikel. P.s. motor is een 1.9 D-55 met Lucas inspuitpomp.

maikel6834

Geplaatst door maikel6834 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 18 jaar geleden

Maikel, wat is het probleem behalve dan deze foutkode?Ik bedoel eigenlijk dat we pas een probleem hebben als de auto niet goed start of loopt.Dan pas ook ga je de link leggen met eventuele foutkodes lijkt mij.

maikel6834 (0) PRO, 18 jaar geleden

Siem bedankt voor het meedenken. Het probleem met deze auto is alsof het lijkt dat de timing van de inspuitpomp niet goed staat. De motor staat namelijk te "nagelen". Dus eerst de foutcode's uitgelezen. Hierbij kwam deze fout naar boven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.