Renault Espace: foutmelding inspuiting

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: V4Y 715

Wij hebben de volgende fout melding DF470 en DF471, dtc code P0170 en P0170, bij deze melding hoort de volgende tekst, brandstof regeling bank A/B .
Inmiddels hebben we al de volgende onderdelen vervangen en geen van deze heeft het gewenste resultaat, luchtmassa meter , luchtfilter , brandstofpomp , inspuitstukken , bougies , spruitstukpakking , lambda sonde voor en na de katalysator , brandstofdruk regelklep , en gecontroleerd of er een geen vacuum lekkage is naar de map sensor .
Wij komen er niet verder mee ook renault niet , misschien komt het iemand bekent voor dit probleem en kan ons misschien on verder op weg helpen.
Alvast bedankt

renault1

Geplaatst door renault1 (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 11 jaar geleden

dan heb je een te arm mengsel, bv door een te lage brandstof druk of valse lucht tot de eerste lambda sonde. geen scheurtje in de moer hier van ? al gecontroleerd op valse lucht met een rook machine ?

ieboun (0), 11 jaar geleden

hallo. ik heb de zelfde probleem. wat was het probleem bij u toen. groetjes

ludeke00 (0), 11 jaar geleden

Hallo, ik heb naar mijn idee exact hetzelfde probleem. Is er voor jullie al een oplossing gekomen? Ik heb wel een idee, een andere auto van mij heeft bijna hetzelfde gehad, daar was het de stekker op de lmm. Als we thuis zijn van vakantie ga ik dat gelijk controleren. Onze auto is ook een 3.5 v6 espace uit 2006 (ook het nieuwe model)
Ik hoor het graag als er bij jullie een aanwijsbare oorzaak was.

ieboun (0), 11 jaar geleden

halli.. . . ik heb nog geen oplossing gevonden. inspuit system defekt . nog steeds geen oplossing

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.