Renault Espace: gas blijft hangen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16 v

hallo, ik heb een probleem met mijn auto bij het uitrollen voor een stoplicht blijft het toerental wat verhoogd ongeveer 1200 toeren en zakt dan langzaam terug naar stationair ,als de auto stilstaat en je dan gas geeft zakt het toerental direct dus alleen bij het afremmenis het probleem, is de gasklep soms vervuild? gr kapsra1

kapstra1

Geplaatst door kapstra1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

primera p11 (0), 15 jaar geleden

Is normaal, het toerental valt tijdens het rijden niet gelijk terug om het schakelen soepel te laten verlopen.
Voorbeeld, als je 80 in de 3 rijd en je schakelt naar de 4 en hij valt direkt naar het stationnaire toerental zal je om de koppeling soepel aan te laten grijpen zelf gas bij moeten geven om de koppeling soepel aan te laten grijpen.
Nu valt het toerental niet helemaal terug en gaat het moment van aangrijpen ook soepeler.

kapstra1 (0), 15 jaar geleden

het probleem is niet bij het opschakelen maar bij het afremmen tot je bijna stilstaat is het toerental ongeveer 1200 toeren als je stilstaat zakt het toerental langzaam tot normaal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.