Renault Laguna: gas G3???

Bouwjaar: 2004, Brandstof: LPG, Motorcode: 1,8 ltr

?????????? denk er over om mijn laguna in te ruilen voor een idem op G3.

Gaarne reacties of ik daar goed aan doe en practijkervaringen van eigenaren van laguna's op G3.
bij voorbaat dank voor eventuele reacties.

m.vr.gr Kees.

jongkees

Geplaatst door jongkees (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

ksie2 (0) PRO, 16 jaar geleden

Gaat best goed.

garageburgwal (0) PRO, 16 jaar geleden

Wij hebben er een stuk of tien lopen op LPG.. en dit gaat gewoon goed..

Zijn alle negatievelingen over renault nog aan het eieren eten ofzo???

Ik verwacht toch zeker nog wat op en aanmerkingen over hoe slecht ze wel niet zijn...

Icedude (0) PRO, 16 jaar geleden

Maar wil je ook jonger ofzo, of wil je alleen G3?
Dan kan je dat toch ook in laten bouwen? Kost geloof ik iets van 16 of 1800 euro......als je inruilt, ben je dat ook zeker kwijt!

primera p11 (0), 16 jaar geleden

Ik wil hem er wel even inkoppen Rene.
Het is op benzine al een ramp, laat staan op lpg.
Als je van je geld af wil, koop de auto dan zeker op lpg.
Mensen die na alle forums en weblogs nog aan een renault laguna beginnen, zijn ziende blind of hebben een hele grote portemonnee.
Ik weet wel waarom de meeste mensen naar deze auto's kijken, ze worden voor dumpprijzen aan geboden, dan zijn ze aantrekkelijk.
Als je er toch aan wilt beginnen, scherp kopen en de rest apart zetten voor onderhoud.

Safrane10698 (0), 16 jaar geleden

Collega van mij rijdt ook op g3 met een 1.8 motor. De problemen die hij heeft zijn de zelfde problemen als ieder ander. De kaartlezer en druksensoren. En dat ligt niet aan het gas.

Leo IJ. (0), 16 jaar geleden

Ik rijd nog maar sinds een maand in een Laguna II (b.j. 11-2004), Hb Tech Road 1.9) op G3, maar de vorige eigenaar heeft er nooit spijt van gehad dat hij is overgestapt op G3. Ik ook nog niet... Verbruik ongeveer 1 : 9,4 maar ik heb tot nu toe nog geen lange(re) afstanden gereden, en dat zal wel een gunstiger verbruik opleveren.

Leo.

sgm (0), 16 jaar geleden

Heb een auto gekocht met 160.000km op de teller en Vialle G3. Voor de aankoop is de kop gereviseerd (ruilkop om precies te zijn). Volgens de verkoper was er bij stationair lopen wat te merken. Auto staat inmiddels op 230.000km en loopt goed. Helaas wel de Vialle pomp moeten laten reviseren en een kabelbreuk gehad, maar verder geen problemen met LPG.

Arjan2 (0), 16 jaar geleden

Hoeveel staat er bij uw huidige Laguna op de klok? ik denk dat dat als je in laat bouwen, je minder kwijt bent dan aan de afschrijving tijdens inruil...daarbij kent u de auto.
Mocht u toch verder willen kijken, zorg er dan voor dat de historie bekend is, ik zie erg vaak dat bij km-standen rond de 150.000, dat de kop aan de beurd is.... zorg er hoe dan ook voor dat het een exemplaar is met Vaille Lpi.
Toen ik een Laguna ging aanschaffen, twijfelde ik tussen gas of diesel, bedrijven gaven aan dat vooral leasemaatschappijen voor de wat goedkopere gasinstallaties kozen, omdat de auto na 4 jaar toch afgeschreven is.. het hoeft immers maar 4 jaar mee te gaan en daarna is het hun zorg niet meer.
Lpg is goedkoop, maar hoeveel rijdt u op jaarbassis?
Ik reed minimaal 45K per jaar, ik heb voor de diesel gekozen vanwege de rij-eigenschappen en de wat duurzamere motor.

Diesel is met inruil ook nog steeds de betere optie, voor de export zijn Laguna's ook erg gewild, puntje om rekening mee te houden.

sgm (0), 16 jaar geleden

Alleen jammer dat nogal wat diesel Laguna's problemen met de turbo en intercooler kennen. Dat is zo duur dat je wel een kopje van een LPG auto kunt reviseren voor dat geld.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.