Renault Master 2000: gasveer

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2800

hallo,mijn master.. heeft een defecte gasveer, deze is gemonteerd tussen de radiator en de moter, en dient het systeem met de gaskabel..ik rijdt nu enige weken zonder de gasveer.. en ondervindt toch wel dat de bediening van de gaskabel wat anders is.. de gasveer is defect, werkt niet goed.. kan mij verteld worden met welke gasveer ik deze kan vervangen.. de gegevens op de defecte gasveer kan ik niet meer lezen, door roest en afgewreven plekken.. en reeds dank bij voorbaat..

eric TBZ

Geplaatst door eric TBZ , lid sinds 3 weken geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 3 weken geleden

Ik zou gewoon naar de Renault dealer gaan...

eric TBZ, 3 weken geleden

ja.. idd.. was er al... zij zegden "dat is helemaal nie nodig, deze gasveer.. dan naar andere dealer geweest, soecialist camionettes en vrachtwagens renault.. . prijs... 105 €... dus.. . dacht bij deze dat iemand idee had, goedkopere te vinden.. of me de gegevens van deze gasveer kon bezorgen.. nu ok toch bedankt..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Master of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.