Renault Espace 2006: gebroken distributiesnaar

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2 dci g9t

Hallo collegas.

Snaar gebroken, bouten tuimelaarassen gebroken assen ook krom etc. Mijn vraag is nu zijn de kleppen/geleiders nu ook beschadigd of kunnen deze tegen een stootje. Is nu niet zoveel werk meer om de kop eraf te halen, maar als het geen kwaad kan laat ik de kop zitten.

Alvast bedankt,

Dick

Dick Wijngaard

Geplaatst door Dick Wijngaard (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

thorpe (0) PRO, 8 jaar geleden

Dit is een behoorlijk stootje hoor . haal de kop er maar af Dick

gr Thorpe

Dick Wijngaard (0) PRO, 8 jaar geleden

Was ik al een beetje bang voor. Maar omdat de kleppen loodrecht op de zuigers staan dacht ik misschien blijft dit wel heel allemaal. Voor de zekerheid toch maar even onthoofden.
Bedankt tot zover

Dick Wijngaard (0) PRO, 8 jaar geleden

Uiteindelijk kopgedemonteerd, mmar viel mee. kleppen waren niet beschadigd. Moest wel wat schroefdraad van de bevestiging tuimelaarsassen repareren. Wat erger was was dat het tussentandwiel van de distributie het lager ervan stukgelopen was. Weet alleen niet of dit de oorzaak of het gevolg was.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.