Renault Espace: infrarood bediening CV werkt niet ?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0-16V F4r

Heren,

Hier mijn laatste nieuwe elctronisch probleem...
De afstandsbediening van de CV heeft sinds juni nieuwe batterijen, en werkte prima tot van de week.
Bij het indrukken van de sleutel gaat keurig het lampje in de bediening aan en uit, houd je hem langer in dan knippert hij 2(?) keer..
Maar de auto reageerd er niet meer op.....,
Batterijen na gekeken alles lijkt goed. Ik verdenk dus de ontvanger.
Nu weet ik dat ontvanger en sleutel bij elkaar horen, ... kan ik op de sloop een gebruikte ontvanger aanschaffen en de zender inhoud over zetten op mijn sleutel ?
Of kan dit niet ivm de startonderbreker ? Enig Idee war de dealer hier voor rekend ?

Wie weet hier een oplossing voor ? wie heeft dit eerder an de hand gehad ?

Mvg Nico

nico1

Geplaatst door nico1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (230), 8 jaar geleden

Lijkt mij sterk dat je infrarood hebt als je auto van 2001 is, volgens mij heb je radiografisch.
Als je toch infrarood hebt, heb je ook een noodcode en kan je tevens met de foto-functie van een oudere mobiele telefoon de werking van de infraroodled controleren op het moment dat je de knop indrukt.

Als je tweede sleutel het nog wel doet zit het in de sleutel: elke nieuwe/andere sleutel moet door een garage met de juiste software worden ingeleerd op de auto.

ronny530 (0), 8 jaar geleden

Als u de knop van de cv te lang indrukt houdt dan gaat deze in leer modus, omdat u buiten de auto staat werkt de leer modus niet dus knippert het lampje 2 keer. Om de afstandbediening te synchroniseren gaat u als volgt te werk "zorg dat u in de auto zit houdt de knop van de afstandsbediening ca 10 seconden vast totdat het lampje op de afstandsbediening dooft, laat de knop los en druk de knop twee maal achter elkaar in"

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.