Renault Laguna: geen blower op de voorruit

Bouwjaar: 2001

ik heb climat control in mijn laguna, niets mis mee, maar als ik de ramen wil ontwasemen lukt dit niet, de blower blaast volgens mij te weinig lucht tegen de voorruit, terwijl de airco wel werkt.
heeft ieand een tip wat dit kan zijn, bvd Roy Hill

roy hill

Geplaatst door roy hill (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mpo (0), 18 jaar geleden

doen alle standen het van je blower? of waarschijnlijk rookaanslag op je raam!..eerst goed ontvetten en dan nog n x proberen suc6..

hans3951 (0) PRO, 18 jaar geleden

Je moet even kijken of de stappenmotortjes die de kachel kleppenbedienen nog werken. Veelkans is er zo'n motortje kapot en kan je dus niet meer wisselen van stand dus blaast hij bv alleen maar op je voeten.

roy hill (0), 18 jaar geleden

het euvel is dat het display niet aan de kleppen het seintje geeft dat ze open moeten gaan staan, dit schijnt vaker voor te komen, is schijnbaar een kwaal van renault.
ik heb een gereviseerde display besteld, dan moet het euvel over zijn, en kan ik mijn ramen ontwasemen, bedankt voor de snelle reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij de nieuwe bedieningspanelen worden de ontwasemingskleppen helemaal niet aangestuurd omdat ze altijd open staan. Bij de oudere laguna's moet de ontwasemingsklep dan handmatig open gezet worden; op de linker stekker op het paneel verbind (mbv paperclip oid) je aansluiting 21 met massa en aansluiting 20 met +12V gedurende 10 seconden. Dan staat de klep open.

roy hill (0), 18 jaar geleden

henkie,
ik durf dit niet goed aan, bang voor kortsluiting of zo iets, we hebben het hier over een Laguna 2, ik ben wat dat betreft zo A techniesch als wat, vandaar, toch bedankt voor de uitleg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.