Renault Espace: Geen verlichting meer

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2i

Hallo,

Wie kan mij helpen??????
Sinds gisteren heb Ik helemaal geen verlichting meer,de zekeringen in het zekeringenkastje gecontroleerd deze zijn allemaal goed.
Eergisteren de auto met verlichting aan nog gebruikt en weggezet gisteren de auto weer gepakt en totaal geen verlichting meer.
Ik zou zelf niet weten waar Ik het nog in kan zoeken.
Bij Voorbaat Dank.

Ron.F

Geplaatst door Ron.F (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

verlichtingsschakelaar overleden ???? of ( ik weet niet of ze er nog inzitten ) de start-ontlastingsrelais doet niets meer.
it is het relais wat de verlichting uitschakelt, op het moment van starten, zodat je extra vermogen overhoudt op de startmotor.

Groeten Marcel

Ron.F (0), 17 jaar geleden

Hallo Marcel,

Bedankt voor je reactie,vandaag alles nagekeken en er blijkt ergens een breuk te zitten in de bedrading.
Ik had ook geen spanning op de zekeringen na wat getrek aan de bedrading bij de zekeringenhouder had Ik ineens weer spanning en doet de verlichting het weer.

Groeten en Bedankt Ron.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.