Renault clio: (geen) verwarming

Bouwjaar: 1994

De output van de verwarming is practisch nihil! Ik heb de systeem doorgespoeld en ontlucht. Helpt niet. Zit er nog lucht in? Intussen heb ik een stand kachel gemonteerd (Webasto),en die levert meer warmte dan de motor! Wat is er aan de hand?

nite_owl

Geplaatst door nite_owl (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

peterpm (0), 20 jaar geleden

De clio van mijn vriendin heeft ook dit euvel. Volgens de garage is de verwarming verstopt en moet je het hele element vervangen.

RoelV (0) PRO, 20 jaar geleden

Wat bedoel je met doorspoelen? Wat je anders eens zou kunnen proberen is de slangen van de kachelradiateur loshalen onder de motorkap en dan de tuinslang daarop zetten. Dan alles weer in elkaar, dat werkt wel eens...

jaap4744 (0), 20 jaar geleden

hoi ik denk even mee. heb het pas ook gehad. denk datroel gekijk heeft. kijk even naar je schoepen wieltje. bij mij zat dat niet goed vast. succes er mee.

nite_owl (0), 20 jaar geleden

@ roel: been there, done that! er komt net zoveel water terug uit de radiateurtje als er in gaat.
@ jaap: wat voor schoepen wieltje? waar zit dat en wat doet het ?
voor de goede order, de Blower werkt goed.

jaap4744 (0), 20 jaar geleden

in je waterpomp. zit aan de linker kant van je blok. als je er voor staat.

nite_owl (0), 20 jaar geleden

major operatie zeker om waterpomp te demonteren?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.