Renault Clio 2014: Geratel/getik uit stuurwiel

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: H4B A4, Motorinhoud (cc): 900, Vermogen (kw): 66

Hallo allemaal,

Sinds kort komt er tijdens het rijden een ratelend/tikkend geluid uit het stuurwiel (Renault Clio 4 bouwjaar 2014) bij een bocht naar links en/of naar rechts is dit niet hoorbaar, en als je een beetje druk uitoefent op het stuurwiel wordt het geratel/getik minder. Op een ouder wegdek hoor je het geratel duidelijker dan op nieuwer wegdek. Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn? Ik zie graag jullie reacties tegemoet!

Gerson94

Geplaatst door Gerson94 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Monteur Senior (615), 1 jaar geleden

onderaan bij je voeten zit een kruiskoppelingetje van je stuurstang even kijken of de bouten goed vast zitten

    Goedemiddag, ik had even gekeken en alle bouten zitten goed vast! Ik heb toch nog een even goed geluisterd en het lijkt er meer op dat het geratel/getik uit het dashboard komt boven de toerenteller. Toen ik de kachel van de week aanzette en het warmer werd in de auto stopte het geratel/getik. De volgende ochtend toen het koud was, was het geratel/getik weer terug. Toen weer de kachel aangezet en kort daarna stopte het geratel/getik weer. Enig idee wat dit zou kunnen zijn? - Gerson94 (0), 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.