Renault Scenic: Getik onder dashboard bijrijders kant

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG

Hallo,

Wij hebben net een Megan Scenic gekocht, alleen er zijn nu al een aantal dingen die niet helemaal deugen...

- De kilometerteller doet het niet.
- De Snelheids meter doet het niet.

Maar dat is niet alles!! We zijn de auto wezen testen en na een stop om LPG bij te tanken wouden we weer gaan rijden... maar zodra de auto op contact ging klonk (klinkt) er een getik aan bijrijderskant onder het dashboard. Het tikt en dan stopt het even en tik het verder... het geluid is wel constand het zelfde...
En de auto wil nu ook niet meer op lpg rijden, maar gaat vrolijk op benzine over...

Heeft hier iemnd ervaring mee, of kan iemand vertellen wat dit kan zijn, want we worden er helemaal getikt van

Groetjes
Ons

wietskuh

Geplaatst door wietskuh (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hellbat (0) PRO, 14 jaar geleden

Het tikken onder het dashboard, zal wel over zijn op het moment dat je de recirculatieknop van de kachel aanzet. Deze kachelklep geeft wel vaker de geest.

Kilometer en snelheidsmeter is waarschijnlijk een gerelateerd probleem, en misschien te wijten aan een ondeskundig uitgebouwd navigatiesysteem.

Voor wat betreft de LPG instalatie, het zou bij deze leeftijd zomaar kunnen dat je tegen een koprevisie aan zit te hikken, LPG houdt er dan mee op omdat hij zijn waardes niet meer kan halen. Op benzine zal hij het dan nog wel een tijdje uithouden.

Groeten Marcel

wietskuh (0), 14 jaar geleden

Hallo,

Oke we zullen eens kijken of we met deze info iets kunnen, maar dat met die LPG, valt dit te repareren??? want vind wel dat een auto goed af geleverd dient te worden????????????

IIG bedankt voor het antwoord

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Particulier gekocht of bij een handelaar/garage?
Met of zonder garantie?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.