Renault Kangoo: gevarenlichten blijven knipperen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 dci

Ik heb hier een kangoo staan waarvan de alarmlichten blijven knipperen. Ik kan de stekker van de kolomschakelaar en van de knop van de alarmlichten gewoon loskoppelen, dan nog blijven ze knipperen. Alleen als ik de zekering eruit haal stoppen ze. Nu heeft de klant verteld dat er een andere auto naast de kangoo stond die met een afstandbediening werd geopend en op dat moment begonnen ze te knipperen, zou het misschien kunnen dat het daarmee te maken heeft. Deze auto heeft nml ook afstandbediende centrale vergrendeling en volgens de klant knipperen zijn alarmlichten even bij openen/sluiten. Ik heb ook al even de accupool losgekoppeld maar ook dat heeft geen resultaat. Kan iemand mij een nuttige tip geven?

harlie

Geplaatst door harlie (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

willyvan (5) PRO, 11 jaar geleden

bwen bang voor je uch(zekkerringskast)stuk is

harlie (0) PRO, 11 jaar geleden

Klopt idd Willy, bij dealer uit laten lezen/diagnose laten stellen en de uitslag was UCH defect. Bij dealer alleen op te lossen door hem te vernieuwen.
Deze units worden echter ook door de bekende bedrijven gerepareerd voor een aanzienlijk kleiner bedrag en dan hoef je ook niets opnieuw in te leren.
Probleem gevonden, topic mag gesloten worden.

Hans4040 (310) PRO, 11 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.
Topic op verzoek gesloten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.