Renault Laguna: gezoem in dashboard

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 16v

ik hoor rechts boven in het dashboard een gezoem alsof er een motortje draait,als ik de kachel helemaal uit zet hoor ik het nog en als ik onder de motorkap luister hoor ik tegen het schutbord een getikker alsof er een relais hapert.ik kom er niet uit wat het is zou iemand mij kunnen helpen?

mvgr hilco

Geplaatst door

hilco flinkert (0)

al 14 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Hey,
Kan het zijn dat het uit je huis van je binnenspeel komt? Afhankelijk van de versie zit daar een motortje in......

Diag 0
badge

11 jaar

oke kan je iets duidelijker zijn?je bedoeld binnenspiegel?volgens mij zit het boven het kastje

Als de motor uitstaat, maar contact (en climat control) aan en je hoort het nog dan is het idd het ventilatortje achter de binnenspiegel. Als het weg is bij motor uit is mijn volgende vraag, is er iets onlangs aan de motor gesleuteld? En hoe lang heb je de auto al.

Het wil nog weleens gebeuren dat indien het kouder wordt er verwarmingsstiften in je koelwater aanspringen, als de koelvloeistof hierlangs komt en komt op kookpunt wil dat nog weleens een lawaai maken. Dir weer door de bubbel vorming.

Safrane10698 0

11 jaar

het geluid is er al als alleen het contact aan staat,verder is alles uit ook de climat control er is niet aan de motor gesleutelt volgens mij,heb de auto sinds maart en heb er 10000 km mee gereden en dat gezoem is er altijd geweest

Dan is het het ventilatortje.

Safrane10698 0

11 jaar

oke en wat moet ik daar aan doen of is dat normaal?

Het kapje achter je spiegelverwijderen en dan zie je hem zitten. Even schoonblazen, en goed vast zetten. Als hij blijft zoemen vervangen.

Safrane10698 0

11 jaar

oke bedankt ik ga ff kijken je hoort nog van me

heb het gevonden ventilatortje zat vol stof heb hem schoongemaakt bedankt voor de info

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.