Renault Trafic: glas van mijn dakraam is gesneuveld!! Help!

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Diesel, Motorcode: D2.1 58pk

Door een stomme actie is het glas van het dakraam gesneuveld. Het is een kampeerauto Renault Trafic uit 1986, een Oldtimer dus. Ik ben een hele dag bezig geweest op internet en telefonisch met autosloop/demontagebedrijven enz. maar ik ben nog geen steek verder gekomen. Wel vierkante pc-ogen gekregen, dat dan weer wel! Is er iemand die mij verder zou kunnen helpen, want ik kan zo niet gaan rijden met al die regenbuien. Ik heb nog ff overwegen om er een plaat tegen te lassen, maar dat vind ik zo zonde! Zie ook foto van het missende onderdeel. Wie o wie kan mij de gouden tip geven?

Greetzzzzz !!!!!!!!!!!!1

Aimelia

Geplaatst door Aimelia (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harnak (0), 12 jaar geleden

foto?

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Laat een noodraam pas maken bij de autoraamboer ............kan zo een seizoen mee. Groeten,.

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Topics met onderdelen, boeken, cd’s en dvd’s gevraagd of aangeboden:
Deze topics worden door ons gesloten, verwijderd en/of aangepast.
Problemcar is hier niet voor opgezet we willen het graag alleen houden bij het met elkaar oplossen van technische problemen.
Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.