Renault Espace: Handrem blijft hangen

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,5

De handrem gaat er niet automatisch vanaf bij het wegrijden, hij geeft met uitlezen storing koppeling positiesensor foutcode 20838. De auto heeft een automatische versnellingsbak. , de handremunit is vv door een van de sloop ivm dat deze door schade kapot was. Wie weet wat deze storing inhoud en welke sensor dit is.





[b]Mededeling: PROBLEMCAR.NL vraagt iedereen die een probleem heeft voorgelegd op het forum ook de oplossing hier weer te vermelden. Degene die helpt om een probleem op te lossen hoort graag hoe het is afgelopen!!! Bij het uitblijven / veelvuldig verzuimen van enig feedback bestaat de mogelijkheid dat u een nieuwe vraag retour krijgt.... [/b]

hansprofile

Geplaatst door hansprofile (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

UNIVERSEEL11698 (0) PRO, 10 jaar geleden

Is koppelingspedaal sensor. (20838 = foutcode C1166)
Was de gebruikte ook van een automaat?

hansprofile (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik ben er uit de handrem unit was inderdaad van een met een koppeling, bij de renault geweest deze heeft hem opnieuw geconfigureerd en werkt weer perfekt, nog bedankt voor de oplossing

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.