Renault Grand Scenic: handrem ineens er op en gaat er niet meer af.

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hoi allemaal. kreeg vandaag een telefoontje van een klant met een grand scenic die wilde wegrijden met de auto handrem automatiche er af maar sprong er ineens weer op tijdens het rijden. ging er weer ff af maar nu staat de handrem er weer op en gaat er niet af. moet hem nog uitlezen maar ja het is toch zondag ;) heeft iemand dit weleens mee gemaakt en wat was de oorzaak. en kan ik ergens de rem losmaken dat ik toch de auto kan verrijden. las bij een espace dat er een hendeltje ergens zit . is dit bij een scenic ook het geval zoja waar zit deze.

alvast bedankt voor het meedenken.

mvgr Han

apalracer

Geplaatst door apalracer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

achter in de koffer zit een rood plastic kapje met daar onder een gele handel om igv storing de handrem mechanisch te lossen.
rem erop tijdens rijden is volgens mij niet mogelijk door div beveiligingen maar het blijft elektronica.
onder de linker stoel zit een stekker(ff de la verwijderen)hier wil wel eens water bij komen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.