Renault Megane: Handsfree card probleem

Bouwjaar: 2005, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Sinds enige tijd werkt mijn handsfreecard niet meer op de 2 linkerportieren. Zowel het afsluiten op het knopje op de handgreep als het openen dmv van de sensor in de handgreep. Dit werkt nog wel op de rechterportieren en achterklep. Dit geldt voor beide originele keycards. Het openen en sluiten gaat nog wel dmv van de 3 knoppen op de kaart, dus volgens mij is er met de kaarten niets aan de hand. Weet iemand een oplossing ?

Groet,

Leo

ducalara

Geplaatst door ducalara (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

nihuni00 (0), 14 jaar geleden

Hoi, zie meerdere topics over dit onderwerp. Ik heb het zelfde probleem. Bij het loshalen en evt. inspuiten van de stekkers aan de scharnierkant van de portieren, kun je soms, meestal tijdelijk het een en ander oplossen. De knopjes aan de bestuurderskant zijn meestal gewoon stuk en moeten vervangen worden. gr. Rien.

jdvdvinne (0), 14 jaar geleden

Het komt wel vaker voor dat de ontvanger/antenne aan een kant van de auto het niet meer doet.
Je kunt dan de knopjes op de handgrepen en de sensoren in de handgrepen aan een zijde niet meer gebruiken.

Om deze ontvanger te vervangen moet de deurbekleding verwijderd worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.