Renault Megane: startproblemen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Ik heb problemen met opladen van de de accu . Het eerste wat ik gedaan heb was mijn contact slot vervangen veertje in het slot was kapot alles weer aangesloten zoals het hoort incl. mijn oude sleutel kapje i.v.m startonderbreker. Dacht dus dat het probleem hier zat niet dus . Dynamo is ook een nieuwe opgekomen probleem blijft bestaan accu loopt nog leeg en laad hem niet op . Alle zekeringen na gekeken ook goed .
Als ik de probeer te starten blijven de accu lampje + stop branden de auto tikt wel even maar de startmotor weigert dienst . Accu is net jaar oud en geeft groen aan dus hier ligt het denk ook niet aan . Dus ergens in het electrische gedeelte Heeft iemand nog ideeen waar ik zou kunnen zoeken. Alvast bedankt voor de moeite

Raylui1974

Geplaatst door Raylui1974 , lid sinds 11 jaar geleden

2 Reacties

Heino4267, 11 jaar geleden

Als je de binnenverlichting aanzet en dan probeert te starten, gaat de binnenverlichting dan uit (dus op het moment dat je de "tik" hoort) of blijft die gewoon normaal branden?
Dan weten we meer...

Raylui1974, 11 jaar geleden

Blijft gewoon branden de auto loopt in feite gewoon op de accu tot die leeg is en dan is de auto dood

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.