Renault Grand Espace: Haperen en inhouden 3.0 v6 espace

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0- v6

Bijna 5 jaar geniet ik al in het rijden van onze V6 grand espace, alleen nu is de lol er een beetje af.
In Oktober 2008 terugkomend van Zwitserland begon de auto na een nachtelijke tankbeurt in Duitsland van na wat ik geloof een slechte kwaliteit benzine, zeer slecht te lopen, alsof hij maar op 4 of 5 cilinders liep.Hortend en stotend zijn we uiteindelijk toch thuisgekomen om dat de auto soms ook weer gewoon op 6 cilinders liep. Dit probleem is nu nog steeds niet verholpen.
Uitlezen Renault gaf aan Lambasonde defect. Vervangen geen resultaat en bij het uitlezen heeft Renault daarna geen foutmeldingen meer gegeven. Ondertussen is het blok er 2 maal uitgeweest om onder andere de bougies en injectoren en het bobine blok met kabels te vervangen zeer kostbaar allemaal. De massa gecontroleerd en vonk. Hij loopt uiteindelijk iets beter maar nog steeds niet goed. Heeft iemand suggesties want en Renault en gewone garage weten het echt niet meer

signum

Geplaatst door signum (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Cliodennis (0), 14 jaar geleden

Is de brandstofpomp nog wel goed?
Hoe is de druk ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.