Renault MEGANE SCENIC: Heldere vloeistof druppelt onder de auto!

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: H4J A7, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 96

Hi allemaal,

We zijn op vakantie, of in ieder geval op weg naar: en bij het tanken zien we toevallig dat er een heldere vloeistof druppelt onder de auto. Ongeveer een druppel per 5 seconden. Het druppelt van ongeveer onder de bestuurdersstoel vermoed ik, en het lijkt alsof daar een soort slangetje/buisje zit dat ook daar de bodem in verdwijnt. Wat is dit? Ik kan me niet voorstellen dat het hoort, maar weet ook niet wat het kan zijn. Het gaat trouwens om een Renault Grand Scenic 3, benzine. Op de foto (als deze erbij zit, kun je een druppel zien hangen)

dekraan

Geplaatst door dekraan , lid sinds 2 jaar geleden

3 Reacties

ferdinand, 2 jaar geleden

Het is toch niet condens van de airco?IK zou toch eens kijken wat het voor vloeistof het is .Is het vettig ,ruikt het naar olie of koelvloeistof.Als het condens is,is het gewoon water.Voor alsnog ga ik daar vanuit .Toch even kijken of laat iemand van het tankstation even kijken. prettige vakantie.
Ferry

ferry vw monteur PRO, 2 jaar geleden

kan bijna niet anders dan condens van de airco zijn.
niets om je zorgen over te maken.

dekraan, 2 jaar geleden

Hallo allemaal,

Bedankt voor de geruststelling van een totale autoleek :) ik ben er ook 99% zeker van dat het dat is. Het druppelen werd na een tijdje al wat minder en het ruikt (en smaakt) gewoon naar water. Weer iets geleerd over auto's! Dank jullie!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.