Renault Clio: HELLUP!! Clio 1.8 16V Bedradingschema!!

Bouwjaar: 1991

vrienden (en vriendinnen?)

met enige spoed heb ik het elektrische schema nodig van een 1991 clio 16V. Ik moet storingzoeken in het el koelsysteem, met name in het systeem van de by-pass waterpomp. ervaringsdeskundigen mogen ook mailen of antwoorden.

Extra (el.) waterpomp werkt niet; ik meet nergens spanning op het systeem. Niet op de stekker van de pomp, niet op de sensor, niks.

Vandaar mijn vraag

THX A LOT

Alex218

Geplaatst door Alex218 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

voeding naar dat stuk toe is wel in orde ?

Snoof (0), 18 jaar geleden

kabelbreuk?
in de bibliotheek kun je in vraagbaken altijd elektrische schema's vinden. of je koopt een vraagbaak via internet

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

Pieter; Voeding lijkt me niet in orde als ik nergens spanning meet :-) Maar het is een systeem met een thermokoppel, motor en relais, dus moet even zien op welke zekering alles zit, welk relais het stuurt en welke draden het zijn. Autootje ligt te vol onder de kap om ff in de boom te gaan zoeken. Daabij moet je zoeken met warme motor want het is een tijdschakeling die wegvalt na periode X en onder de Y graden (dacht ik)

Snoof; Bibliotheek is nog wel een optie thx. Maar mensen die zo'n schema hebben please react!

Bij de brezan hier ligt al wel 2 jaar zo'n vraagbaak boekje op de plank maar krijg nog te weinig korting hahahaha en heb ze al even als Bieb misbruikt gisteren.

Wie zei dat kopieren niet loont?? :-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.