Renault Espace: Hier wat rare problemen bij mijn espace.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2L

Hier wat rare problemen bij mijn espace,

Bij mijn espace valt regelmatig de snelheidsmeter uit vooral bij snelheden boven 100km/u maar dit gebeurd ook bij lagere snelheden . Als ik de ruitenwisser op continu heb staan en de snelheidsmeter gaat weer naar 0 gaat de ruitenwisser spontaan op interval.

Als ik de auto start gaat mijn airbacklampje even branden en daarna komt service, daarna gaat dit uit en zie ik het niet meer tot ik weer ga starten.

Tijdens wat langere ritten geeft hij elektrische storing even aan en gaat daarna weer uit, soms komt hier service achteraan maar niet altijd en ook dit gaat dan weer uit.

Ook heb ik een lek in mijn benzinetank of daar in de buurt, je ruikt soms benzine en als je hem vol tankt lekt hij als hij bijna vol is, ik denk eerder dat het bij de vulpijp ergens moet lekken dan, maar hoe kom ik daar.

Weet iemand wat dit allemaal kan zijn en welke problemen ik evt. zelf op kan lossen??

Alvast bedankt voor het meedenken,

Remco

Malamute

Geplaatst door Malamute (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ksie2 (0) PRO, 16 jaar geleden

Wagen uit laten lezen bij de dealer.Waarschijnlijk is de tankvlotter lek.Tank leeg rijden en tank demonteren.Afdichtingsrubber vernieuwen en schroefring waar de tankvlotter mee vast zit.

Robbystan (0), 15 jaar geleden

"Als ik de auto start gaat mijn airbacklampje even branden en daarna komt service, daarna gaat dit uit en zie ik het niet meer tot ik weer ga starten."

Wordt waarschijnlijk door de stekkertjes onder de bestuurdersstoel veroorzaakt. Eventueel solderen of vervangen.
Waarschijnkijk schuif je de stoel vaak op en neer!!

M.vr.gr. Robbystan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.